impermebilizacion_auditori_1_faseimpermeabilizacion_auditori_faseimpermeabilizacion_ipsi

 

SISTEMES D'IMPERMEABILITZACIÓ EN CONTINU

Aportem la solució més adequada al tipus d'edifici, a l'ús ia les condicions climàtiques de la zona.

  • Cobertes d'edificis Industrials, Residencials, zones d'Aparcament en cobertes, Terrasses i cobertes Privades.
  • Cobertes Verdes Sostenibles mitjançant impermeabilització amb membranes de poliuretà armat 100% sòlids i acabament de Gespa Artificial.
  • Depòsits d'aigua potable / No potable, Canals de recollida d'aigües, Cubells de Retenció, Depòsits d'Aigües Residuals.

Els nostres sistemes d'impermeabilització compleixen les normatives actuals i estan garantides per un mínim de 10 anys, els nostres proveïdors han fabricants de primer nivell.

Les nostres membranes es confeccionen in situ combinant resines de poliuretà líquid amb malles geotèxtils intercalades entre capes aconseguint una làmina armada completament contínua.

Els nostres sistemes d'impermeabilització són instal·lables sobre qualsevol superfície i s'adapta a tot tipus d'elements sortints, perímetres, embornals, bancades, etc .

El personal està altament especialitzada en aplicació de resines, han estat formats pels fabricants dels productes per a la perfecta manipulació i combinació dels productes i els mètodes d'aplicació i resolució de trobades i possibles problemes que poden sorgir.

GESAP, S.L. està homologada i certificada pels fabricants, condició indispensable pel fabricant per garantir els treballs d'impermeabilització per un període de 10 anys.

Aplicadors especialitzats en productes de les marques:

sika

 

Sol·liciti informació sense compromís.

 

 

IndianWebs

Gesap SL, utiliza las cookies para mejorar la experiencia del usuario y poder facilitar sus servicios de la manera más fácil y cómoda. Si sigues adelante, entendemos que das tu consentimiento para su uso. Más Información.