impermebilizacion_auditori_1_faseimpermeabilizacion_auditori_faseimpermeabilizacion_ipsi

SISTEMES D'IMPERMEABILITZACI EN CONTINU

Aportem la soluci ms adequada al tipus d'edifici, a l's ia les condicions climtiques de la zona.

  • Cobertes d'edificis Industrials, Residencials, zones d'Aparcament en cobertes, Terrasses i cobertes Privades.
  • Cobertes Verdes Sostenibles mitjanant impermeabilitzaci amb membranes de poliuret armat 100% slids i acabament de Gespa Artificial.
  • Depsits d'aigua potable / No potable, Canals de recollida d'aiges, Cubells de Retenci, Depsits d'Aiges Residuals.

Els nostres sistemes d'impermeabilitzaci compleixen les normatives actuals i estan garantides per un mnim de 10 anys, els nostres provedors han fabricants de primer nivell.

Les nostres membranes es confeccionen in situ combinant resines de poliuret lquid amb malles geotxtils intercalades entre capes aconseguint una lmina armada completament contnua.

Els nostres sistemes d'impermeabilitzaci sn installables sobre qualsevol superfcie i s'adapta a tot tipus d'elements sortints, permetres, embornals, bancades, etc .

El personal est altament especialitzada en aplicaci de resines, han estat formats pels fabricants dels productes per a la perfecta manipulaci i combinaci dels productes i els mtodes d'aplicaci i resoluci de trobades i possibles problemes que poden sorgir.

GESAP, S.L. est homologada i certificada pels fabricants, condici indispensable pel fabricant per garantir els treballs d'impermeabilitzaci per un perode de 10 anys.

Aplicadors especialitzats en productes de les marques:

sika

Solliciti informaci sense comproms.

IndianWebs

Gesap SL, utiliza las cookies para mejorar la experiencia del usuario y poder facilitar sus servicios de la manera ms fcil y cmoda. Si sigues adelante, entendemos que das tu consentimiento para su uso. Más Información.