pict0480 PICT3011 pict0691 pict0847 pict0260 dsc01532

GESAP S.L. és una empresa altament especialitzada en l'aplicació de revestiments amb sistemes a base de resines sintètiques i ciment per al sector de la Construcció, Rehabilitació i en especial per al Manteniment Industrial, adaptant-los a les condicions de qualsevol activitat.

GESAP S.L. conscient de la complexitat dels camps d'actuació de l'empresa, les patologies, el diagnòstic, la proposta de solucions i l'aplicació de les mateixes, aporta el coneixement i experiència adquirits pels seus fundadors i empleats durant més de 20 anys en el sector amb la finalitat de satisfer les necessitats dels nostres clients.

GESAP SL. posa a la seva disposició en el seu Botiga On Line una línia productes bàsics per al manteniment d'edificis industrials, on podran adquirir productes i realitzar amb els seus propis mitjans l'aplicació en petites actuacions, a través del nostre centre de contacte poden realitzar qualsevol consulta o sol · licitar informació sobre solucions concretes al seu problema.

GESAP S.L. está a su disposición para atender las consultas que consideren oportuno realizarnos y las posibles actuaciones relativas a:

  • Impermeabilitzacions en continu i segellats. (Cobertes, dipòsits, cubetes de retenció, etc ..).
  • Reparació i reforç d'estructures de formigó. (Reforç mitjançant fibres de carboni)
  • Revestiments de paviments continus a base de resines sintètiques. (Paviments Industrials i decoratius).
  • Subministrament i instal·lació de Gespa Artificial. (Subministradors i Instal·ladors de la marca Verdalia en exclusiva per a Barcelona Capital)

 

Quedem a la vostra disposició.

Una cordial salutació.

 

GESAP- GESTIÓ D'APLICACIONS I REVESTIMENTS S.L.

Joaquim Codina i Bofill.

Administrador General.

 

 

IndianWebs

Gesap SL, utiliza las cookies para mejorar la experiencia del usuario y poder facilitar sus servicios de la manera más fácil y cómoda. Si sigues adelante, entendemos que das tu consentimiento para su uso. Más Información.