Error
  • XML Parsing Error at 1:563. Error 9: Invalid character

pict0480 PICT3011 pict0691 pict0847 pict0260 dsc01532

GESAP S.L. 閟 una empresa altament especialitzada en l'aplicaci de revestiments amb sistemes a base de resines sint鑤iques i ciment per al sector de la Construcci, Rehabilitaci i en especial per al Manteniment Industrial, adaptant-los a les condicions de qualsevol activitat.

GESAP S.L. conscient de la complexitat dels camps d'actuaci de l'empresa, les patologies, el diagn騭tic, la proposta de solucions i l'aplicaci de les mateixes, aporta el coneixement i experi鑞cia adquirits pels seus fundadors i empleats durant m閟 de 20 anys en el sector amb la finalitat de satisfer les necessitats dels nostres clients.

GESAP SL. posa a la seva disposici en el seu Botiga On Line una l韓ia productes b鄐ics per al manteniment d'edificis industrials, on podran adquirir productes i realitzar amb els seus propis mitjans l'aplicaci en petites actuacions, a trav閟 del nostre centre de contacte poden realitzar qualsevol consulta o sol licitar informaci sobre solucions concretes al seu problema.

GESAP S.L. est a su disposici髇 para atender las consultas que consideren oportuno realizarnos y las posibles actuaciones relativas a:

  • Impermeabilitzacions en continu i segellats. (Cobertes, dip騭its, cubetes de retenci, etc ..).
  • Reparaci i refor d'estructures de formig. (Refor mitjan鏰nt fibres de carboni)
  • Revestiments de paviments continus a base de resines sint鑤iques. (Paviments Industrials i decoratius).
  • Subministrament i instal穕aci de Gespa Artificial. (Subministradors i Instal穕adors de la marca Verdalia en exclusiva per a Barcelona Capital)

Quedem a la vostra disposici.

Una cordial salutaci.

GESAP- GESTI D'APLICACIONS I REVESTIMENTS S.L.

Joaquim Codina i Bofill.

Administrador General.

IndianWebs

Gesap SL, utiliza las cookies para mejorar la experiencia del usuario y poder facilitar sus servicios de la manera m醩 f醕il y c髆oda. Si sigues adelante, entendemos que das tu consentimiento para su uso. M谩s Informaci贸n.